Herman var fastlåst og stresset

Vi havde hørt fra en bekendt, at akupunktur til hunde med angst, kunne være en go ide, og en hjælpende hånd. -Og det blev det.
Vores dejlige Bernersennen hund Herman på 1,5 år, havde et problem, når vi fx havde gæster, eller alm gåture, større forsamling og lign.

Herman var fastlåst og stresset, og særligt når han blev udsat for nye indtryk, og mennesker.
Når vi havde gæster, kom han måske hen og kiggede i stuedøren, men deltog aldrig sammen med vores anden voksne hund i stuen sammen med os.
Han krøb langs væggen, og var tydeligvis utryg ved situationen. Py ha vi har prøvet meget, vi føler og mener at hans socialisering fra lille har været helt optimal.

Vi kom til Gudrun første gang i Maj måned, og var selfølgelig spændte på, om der var noget at stille op.

1. besøg var tydeligvis stressende for Herman, han mødte op med halen mellem benene, og et utrygt blik. Selv de nye lyde i rummet var en udfordring.

Efter 15-20 minutter hvor vi sad på gulvet og snakkede, fik han så meget ro på, at vi kunne røre ved ham.

Det var her Gudrun fandt ud af, at han var fastlåst bagkroppen, alt energi i fordøjelsen var med til at angst og ubalance, havde overtaget den trælse situation.

En meget mere selvsikker og glad Herman.

Vi skulle hjem og han skulle på skånekost ( ris/kartofler, kylling og kogte grøntsager), hertil skulle der lidt kinesiske urter.
Ja, det lyder ret simpelt, men allerede 3-4 dage efter vi ændrede hans kost, fik vi en tydelig mere modig og afbalanceret hund.
Det var som om han havde fået renset ubalancerne ud.

Vores 2. konsultation var 14 dage efter, og her ankommer der en meget mere selvsikker og glad Herman.
Han havde tydelig meget mere selvtillid, gik selv rundt i konsultationen, han tog hurtigt kontakt til Gudrun, og det er ret vildt, da han normalt ikke vil berøres eller “hænge ud” med mennesker han ikke er 100% tryg ved.

Vi har i alt haft 4 konsultationer, og jeg husker særligt den første og sidste gang.

Fra at jeg kom med en krybende og angst hund, -som vores normale dyrlæge ville råde til at give depressionsmedicin eller aflivning- ( ja, du læste rigtigt !!! )
har vi nu fået en kærlig og nysgerrig hund, han er fremme i stuen når der er gæster, han er en rigtig dejlig familiehund, han hviler i sig selv, er selvsikker og modig.
Vi er så taknemmelige, at vi med enkle råd og ændringer, såsom kost, kinesiske urter og ikke mindst, at vi lærte at læse hunden, men nogle meget enkle tricks, så kan tingene lykkes.
En dyb taknemmelighed og kæmpe tak til Gudrun.

Mange hilsner fra
Herman og famile

Læs flere klient historier her