Konsultation - hest

Hvordan behandler jeg?

Jeg arbejder udfra den overbevisning, at alle heste er unikke og har forskellig behov.

Ved enhver undersøgelse er det vigtigt for mig at møde hesten og give tid og ro omkring den. Hestens energisystem er forholdsvist stort og rækker langt. Af den grund er det vigtigt, at der så få forstyrrelser i stalden og  omgivelserne som muligt under en behandling.

Det er vigtigt , at du som hesteejer oplyser om så mange symptomer og problematikker som muligt. Som udgangspunkt har alt en betydning, også selvom det ikke synes direkte at relatere til symptomerne.

Udfra pulstagning og tungediagnostik undersøger jeg hestens balance og ubalancer

Generelt undersøger jeg hestens balance og ubalancer ved at udspørge grundigt om sygdomshistorie, ved at observere og ved at undersøge kroppens svage punkter, energimæssigt. Dette ud fra bl.a pulstagning og tungediagnostik.

Jeg undersøger også hestens følelsesmæssige balance. Er der følelsesmæssige blokeringer eller chok, der skal forløses eller er der følelsesmæssige behov, der skal tages ekstra hensyn til.

Behandling af hest

Heste er følsomme dyr og reagerer hurtigt på behandling

Når en diagnose er stillet eller årsagen til problemet er afdækket, kan et behandlingsforløb planlægges. Jeg vil altid tilstræbe at bruge den mest effektive og passende behandling, der passer til din hests behov.

Heste er følsomme dyr og reagerer forholdsvis hurtigt på behandlingen. Ofte kan en behandling være helbredende, andre gange skal der 2-3 behandlinger til før effekt.

Jeg behandler heste på klinikken i rolige omgivelser.