Konsultation - hund

Ved en hver konsultation er det vigtigt for mig at møde hunden.

Jeg arbejder udfra den overbevisning, at alle hunde er unikke og har forskellig behov.
Ved enhver konsultation er det vigtigt for mig at møde hunden, at matche dens energi og kropssprog, så den finder tryghed og får tillid. På den måde viser den “sit sande jeg” og jeg vil have større mulighed for at finde frem til ubalancer og problemstillinger.

Det er vigtigt , at du som hundeejer oplyser om så mange symptomer og problematikker som muligt. Som udgangspunkt har alt en betydning, også selvom det ikke synes direkte at relatere til symptomerne.

Undersøgelse og diagnose er vigtige

Generelt undersøger jeg hundens balance og ubalancer ved at udspørge grundigt om sygdomshistorie, ved at observere og ved at undersøge kroppens svage punkter. Dette udfra bl.a pulstagning, tungediagnostik og aktive akupunktur punkter.

Jeg undersøger også hundens følelsesmæssige balance. Er der følelsesmæssige blokeringer eller chok, der skal forløses eller er der  følelsesmæssige behov, der skal tages ekstra hensyn til.

Jeg afsætter en time til første konsultation, således at der kan opnås en grundig undersøgelse, diagnose og behandling.

Behandling af hund
31BF313D-6330-4C46-904B-694C247942E0

Jeg vil altid tilstræbe at bruge den mest effektive og passende behandling, der passer til din hunds behov.

Når en diagnose er stillet eller årsagen til problemet er afdækket, kan et behandlingsforløb planlægges. Jeg vil altid tilstræbe at bruge den mest effektive og passende behandling, der passer til din hunds behov.

I et behandlingsforløb vil jeg tage udgangspunkt i lidelsens karakter og i hvor store gener hunden har. Ved behandling af kroniske lidelser forventer jeg en effekt i løbet af 3-5 gange med et behandlings interval på 1 uge til 14 dage.