Konsultation - kat

Når katten er tryg og afslappet viser den sine ubalancer tydligere.

Ved enhver konsultation er det vigtigt for mig at give tid og rum til din kat. Det er vigtigt for hele undersøgelsen og behandlingen, at den er afslappet og har fundet tryghed. Når katten er tryg og afslappet viser den tydligere sine ubalancer og problematikker.

Det er vigtigt , at du oplyser om så mange symptomer og problematikker som muligt. Som udgangspunkt har alt en betydning, også selvom det ikke synes direkte at relatere til symptomerne.

Undersøgelse og diagnose er vigtige.

Generelt undersøger jeg kattens balance og ubalancer ved at udspørge grundigt om sygdomshistorie, ved at observere og ved at undersøge kroppens svage punkter. Dette udfra bl.a pulstagning, tungediagnostik og aktive akupunktur punkter på kroppen.

Jeg undersøger også kattens følelsesmæssige balance. Er der følelsesmæssige blokeringer eller chok, der skal forløses eller er der  følelsesmæssige behov, der skal tages ekstra hensyn til.

Behandling af kat

Katte reagerer fint på akupunktur-behandlingen.

Når en diagnose er stillet eller årsagen til problemet er afdækket, kan et behandlingsforløb planlægges. Jeg vil altid tilstræbe at bruge den mest effektive og passende behandling, der passer til din kats behov.

Katte reagerer fint på behandlingen incl akupunktur og har en hurtig respons på dette. Ofte kan 2-3 behandlinger ved kroniske lidelser være nok til at sætte en helbredelsesproces igang, kombineret med urter og kost.