Svante med ændret adfærd.

Patienthistorie

Svante er en tysk pincher med en alder på 11,6 år første gang jeg møder ham. Svante kommer som følge af, at han har angst, er meget følsom overfor lyde, er rastløs og har svært ved at finde ro især om natten, piber meget og krummer meget ryg.

Ved undersøgelse og diagnosticering af Svante finder jeg, at han har en kombination af 2 forskellige ubalancer , som jeg ofte ser hos senior hunde.
Alt sammen bunder det i en ubalance i nyre-energi systemet, som bliver svækket med alderen.

Svante havde bl.a en blokering fra nyre-energien. Blokeringen forårsager, at der er for meget energi i den forreste del af kroppen, hvilket giver sig udslag i rastløshed, angst og lydfølsomhed. Samtidigt er der for lidt energi til den bageste del af kroppen og det giver symptomer som svaghed i bagbenene, træthed og krum ryg.

Akupunktur kombineret med den rette urtemedicin er en effektiv måde at løse problemet på, når nyre-energien er blokeret. Behandlingen ophæver blokeringen og fremmer blod-cirkulationen til nyrerne. Hundene reagerer som udgangspunkt både hurtigt og tydeligt på behandlingen.

Og sådan var det også for Svante.

Hans seniorliv er ændret og hans livskvalitet øget med mange grader.

Ejerens beskrivelse af Svantes sygdomshistorie – og tak for den <3

Svante der nærmer sig 12 år, havde over længere tid ændret adfærd. Han var blevet mere nervøs og det virkede næsten som om han var deprimeret . Han stod ofte som på billedet her under og trak sig når vores anden hund ville lege, eller søgte ind i et andet rum for at lægge sig.

Han startede behandling hos Gudrun.
Allerede efter et par ganges behandling ændrede han markant adfærd, han blev gladere bevægede sig mere og mere frit.
Han fik meget mere overskud, kunne endda være fræk og bedst af alt han fik et helt andet udtryk i øjnene og en meget mere selvsikker attitude.

Pelsen er blevet kraftigere og han har taget 1,5 kg på, hvilket ikke gør spor.
Ting han altid har været bange for, gør han med største selvfølgelighed. Han leger nu også gerne med vores anden hund.