Konsultation – hund

Hvordan behandler jeg hunde?

Jeg arbejder ud fra den overbevisning, at alle hunde er unikke og har forskellige behov. Ved enhver konsultation er det vigtigt for mig at møde hunden, at matche dens energi og kropssprog, så den finder tryghed og får tillid til mig som behandler. På den måde viser den “sit sande jeg”, og jeg vil have større mulighed for at finde frem til ubalancer og problemstillinger.

Det er vigtigt, at du som hundeejer oplyser om så mange symptomer og problematikker som muligt. Som udgangspunkt har alt en betydning, også selvom det ikke synes direkte at relatere til symptomerne

Undersøgelse og diagnose er vigtigt

Generelt undersøger jeg hundens balance og ubalancer ved at udspørge grundigt om sygdomshistorie, ved at observere og ved at undersøge kroppens svage punkter. Dette ud fra bl.a. pulstagning, tungediagnostik og aktive akupunktur-punkter.

Jeg undersøger også hundens følelsesmæssige balance. Er der følelsesmæssige blokeringer eller chok, som skal forløses, eller er der følelsesmæssige behov, som skal tages ekstra hensyn til?

Jeg afsætter en time til første konsultation, således at der kan opnås en grundig undersøgelse, diagnose og behandling

Behandling af hund hos Gudrun Frantsen

Når en diagnose er stillet, eller årsagen til problemet er afdækket, kan et behandlingsforløb planlægges. Jeg vil altid tilstræbe at bruge den mest effektive og passende behandling, der passer til din hunds behov.

I et behandlingsforløb vil jeg tage udgangspunkt i lidelsens karakter, og i hvor store gener hunden har. Ved behandling af kroniske lidelser forventer jeg en effekt i løbet af 3-5 gange med et behandlingsinterval på 1 uge til 14 dage.