Konsultation – kat

Hvordan behandler jeg katte?

Ved enhver konsultation er det vigtigt for mig at give tid og rum til din kat. Det er vigtigt for hele undersøgelsen og behandlingen, at den er afslappet og har fundet tryghed. Når katten er tryg og afslappet, viser den tydeligere sine ubalancer og problematikker.

Det er vigtigt, at du oplyser om så mange symptomer og problematikker som muligt. Som udgangspunkt har alt en betydning, også selvom det ikke synes direkte at relatere til symptomerne

Undersøgelse og diagnose er vigtigt

Generelt undersøger jeg kattens balance og ubalancer ved at udspørge grundigt om sygdomshistorie, ved at observere og ved at undersøge kroppens svage punkter. Dette ud fra bl.a. pulstagning, tungediagnostik og aktive akupunktur-punkter på kroppen.

Jeg undersøger også kattens følelsesmæssige balance. Er der følelsesmæssige blokeringer eller chok, som skal forløses, eller er der følelsesmæssige behov, som skal tages ekstra hensyn til?

Behandling af kat hos Gudrun Frantsen

Når en diagnose er stillet, eller årsagen til problemet er afdækket, kan et behandlingsforløb planlægges. Jeg vil altid tilstræbe at bruge den mest effektive og passende behandling, der passer til din kats behov.

Katte reagerer fint på behandlingen inkl. akupunktur og har en hurtig respons på dette. Ofte kan 2-3 behandlinger ved kroniske lidelser være nok til at sætte en helbredelsesproces i gang – kombineret med urter og kost.

Petting a cat